11 - 13 april 2024, Jaarbeurs Utrecht  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
 
Supportbeurs wordt VeineDAGEN
 
In de nieuwe uitgave van Support magazine vertellen Mariëlle en Renée over hun plannen voor de beurs. “Het dé beurs moet blijven van en voor alle mensen met een beperking, die elkaar ontmoeten. Dat sfeertje was altijd goed op de Supportbeurs en ook bij de VeineDAGEN. We gaan er gewoon een feestje van maken!" Er komt geen apart ‘kinderplein’ of straten met reizen, mobiliteit, wonen, werken. We willen informeren en verrassen. Juist als je dingen tegenkomt waarvan je niet wist dat je ze zocht, word je geïnspireerd!
 
 
Ik wil graag een gratis entreeticket!
 
 
Nu al ruim 200 deelnemende bedrijven
 
Voor de trouwe bezoekers van de Supportbeurs is het misschien nog even wennen. Voor deelnemende bedrijven is dat stadium al voorbij. Ze zijn blij en reageren enthousiast op het nieuwe format 'VeineDAGEN'. Nu al hebben twee keer zoveel bedrijven zich aangemeld ten opzichte van de laatste editie van de Supportbeurs (klik hier voor het overzicht). Uiteraard zijn de VeineDAGEN ook het grootste evenement voor zorgprofessionals. Dagelijks zijn er tientallen (ook geaccrediteerde) workshops te volgen; volop inspiratie en informatie.
 
ADL ruimte met ondersteuning
 
Net als voorgaande jaren op de Supportbeurs is er voor bezoekers een ADL ruimte met aangepaste toiletten en de mogelijkheden om assistentie te vragen. Ook rustruimtes en verschoningsruimtes (liggend verschonen) zijn voorzien op de beursvloer.
 
De werkplaats
 
Voor een kleine reparatie of check aan jouw hulpmiddel, kun je terecht op bij de 'Werkplaats'. Banden oppompen, remmen aandraaien, wat je maar kunt bedenken. Diverse hulpmiddelenleveranciers 'bemannen' de werkplaats en helpen jou graag!
Vervoer en Valys taxi's
 
Voor het vervoer biedt NS specials assistentie en is er een balie bij de ingang van de hal om Valys taxi's te bestellen.
 
Horeca
 
Op meerdere plekken zijn er horecapunten met terrassen voor een kop koffie met een lekkere koek of een lunch.
 
Meedoen en beleven!
 
We bieden een mix van deelnemers zodat jij als bezoeker de juiste informatie kunt vinden. Informeren en inspireren doen we ook met lezingen, workshops en een open podium. En voor iedereen die mee wil doen is er een sportveld, boksring, parcours, voetbalveld, schaatsbaan en skihelling. Ook het skillsteam is erbij om iedereen de fijne kneepjes van het rolstoelrijden te leren. 

Kortom, we gaan er op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april met jou samen een feestje van maken! Zien we jou ook?
 
11 - 13 april 2024
Jaarbeurs, Utrecht
 
Openingstijden
donderdag 11 april: 9.30 - 16.30 uur
vrijdag 12 april: 9.30 - 14.30 uur
zaterdag 13 april: 9.30 - 16.30 uur
 
 
VeineDAGEN is een evenement in samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs.
Jaarbeurs
Je ontvangt deze mail op m.andredelaporte@utrechtmarketing.nl als relatie van Jaarbeurs. Stel je dit niet meer op prijs? Klik dan hier om af te melden.
© Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Privacy statement | Disclaimer | Contact