Nog maar 2 dagen!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
 
VerzamelJaarbeurs staat op het punt van beginnen
 
Het grootste vintage- en verzamelevenement van het voorjaar staat voor de deur! Bereid je voor op een weekend vol vintage, curiosa, antiek en meer. Ontdek unieke items bij de vele kraampjes, ga eindeloos shoppen en laat je inspireren door de unieke collecties. Kom op zaterdag 20 en zondag 21 april naar de VerzamelJaarbeurs en beleef een onvergetelijk weekend!
Bestel je tickets!
 
VINTAGE PLEIN
 
Kom naar het Vintage Plein in hal 7 voor de beste vintage vondsten. Hier vind je alles van meubels en accessoires tot lampen.
 
CURIOSA
 
Uiteraard staan de hallen weer bol van de curiosa. Je vindt de meest bijzondere voorwerpen in hal 7, 8 en 9. Komt dat zien!
VERZAMELINGEN
 
Ga op jacht naar bijzondere vondsten en verzamelingen: glas & aardewerk, archeologie, design, speelgoed, vinyl & cd's en nog veel meer!
 
LEKKERNIJEN
 
Kom gezellig naar het foodtruckterras in hal 7, de loempiakraam in hal 8 of het grote terras in hal 9. Mmmmmm!
PLATTEGROND
 
Bekijk de volledige plattegrond op onze website. Jouw verzamelavontuur begint thuis. Wat hoop jij te vinden?
 
REISINFORMATIE
 
Voorkom teleurstellingen en bereid jouw komst optimaal voor: raadpleeg de website van de Jaarbeurs voor actuele reisinformatie.
 
 
VerzamelJaarbeurs is een evenement van Koninklijke Jaarbeurs.
Jaarbeurs
Je ontvangt deze mail op jonhermess56@gmail.com als relatie van Jaarbeurs. Stel je dit niet meer op prijs? Klik dan hier om je af te melden of je voorkeuren aan te passen.
© Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Privacy statement | Disclaimer | Contact